Klimkovice - jaro 2015

06.10.2015 20:51

Davča má za sebou další rehabilitační pobyt v Klimkovicích. Tentokrát absolvoval 4 týdny Klim-Therapy a 3 týdny CI Therapy.

Cvičení bylo zaměřeno hlavně na posilování svalů horní poloviny těla, držení zad a také rovnováhy. Výsledkem usilovné práce bylo zlepšení sedu, udržení hlavy a následně i odstranění opěrky pod hlavou.

CI Therapy  byla pak zaměřena pouze na zlepšení funkce horních končetin.

Část z celkové ceny byla uhrazena VZP. Zbytek částky ve výši 129.740,- Kč byl zaplacen ze sbírkového účtu.

Děkujeme Všem, kteří nám přispěli. Největší dík patří Pavlovi Chalupovi, který uspořádal v prosinci 2014 Vánoční futsalový turnaj. Na Davidovu léčbu se na turnaji vybralo celkem 94.905,- Kč.

Více:https://davicup.webnode.cz/

V únoru 2015 nás oslovilo vedení prvoligového Baníku Ostrava. Na zahájení začátku nové sezony vydražili dres a výtěžek 30.000,- Kč věnovali Davčovi na další rehabilitaci. A přišli ještě s jednou nabídkou. V rámci nového projektu, kterým motivují fanoušky ke slušnému chování na zápasech, se rozhodli věnovat nám za první odehraný zápas bez pokuty za nevhodné chování fanoušků další částku ve výši 20.000,- Kč.

V květnu jsme začali s další terapií a to hipoterapií. Davča si koně zamiloval a i jeho držení těla se výrazně zlepšilo. Přes prázdniny terapie neprobíhala, ale od září znovu Davča na koni září!!!

Nyní,  na začátku října,  Davča absolvuje denní stacionář rehabilitační kliniky VFN v Praze na Albertově.

Na další rehabilitační pobyt do Klimkovic jedeme na konci října.

—————

Zpět